Aankoop & installatie

Aanbod

Wil je een nieuwe computer of printer kopen en laten installeren?

Ook daarvoor kan je bij Computerhulp aan Huis terecht. Van de aankoop op basis van professioneel advies tot complete service, waarbij we alles installeren. Zodat je zeker de beste computer voor jou koopt én er meteen mee aan de slag kan!

Waarvoor kan je bij ons terecht?

  • Wil je een computer op een vaste plek? Dan kan je kiezen voor een desktop: een scherm, dat via een kabel verbonden is met de behuizing. Daarin zitten alle onderdelen van de computer: van het moederbord tot de grafische kaart.
  • Wil je plaats besparen? Dan is een all-in-one pc een interessante optie: een computer én beeldscherm in één toestel. Ook die gebruik je op één vaste plek.
  • Wil je je computer overal gebruiken? Dan kies je het best voor een laptop.

Heb je ook randapparatuur nodig? Zoals een nieuwe printer met reserve-inkt, een scherm, een toetsenbord, luidsprekers, een muis …? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Hoe helpen we je verder?

Eerst en vooral overleggen we grondig met jou, om goed zicht te krijgen op je dagelijkse behoeften. Zo kunnen we jou het beste toestel voor jouw noden aanbieden, netjes binnen jouw budget.

Eenmaal besteld en geleverd, overlopen we samen welke programma’s je op je nieuwe computer wenst. Daarna installeren we alles op je laptop of desktop zodat jij meteen aan de slag kan!

Nieuwe smartphone of tablet?

Ook voor de installatie daarvan, kan je bij Computerhulp aan Huis terecht. We zetten alle gegevens en applicaties van je oude naar je nieuwe toestel over. Zodat jij meteen van je nieuwe aankoop kan genieten!