Back-up systemen

Aanbod

Zodat je nooit iets verliest: het juiste back-upsysteem voor jou

Lig je soms wakker van wat er zou gebeuren, mocht je computer het plots begeven? Vraag ons om een back-upsysteem op je toestel te installeren. Zo verlies je nooit je foto's en documenten als je apparaat de geest geeft, omdat het systeem er regelmatig een kopie van opslaat op een andere locatie, online of offline.

Systemen voor back-ups op het internet

Deze oplossingen bewaren een kopie van je foto’s, documenten, muziek en andere bestanden op het internet. Volautomatisch, volgens een zelf gekozen regelmaat, dus erg eenvoudig te gebruiken, én uiterst veilig. Momenteel is dit zelfs een van de veiligste oplossingen voor back-ups, zolang alles correct geïnstalleerd en ingesteld is.

Deze systemen bieden ook  enkele geavanceerde mogelijkheden, zoals het veilig delen van gegevens tussen verschillende personen. Het is niet de goedkoopste optie, maar meestal wel de beste.

Systemen voor back-ups op USB

Deze oplossingen maken dagelijks een back-up van je belangrijkste gegevens op een USB-stick. Opnieuw volautomatisch of handmatig met één druk op de knop. Dit back-upsysteem is goedkoper, maar minder veilig, als je de USB-stick verliest.