Computerhulp aan huis

Aanbod

Problemen met je computer of je e-mail? Krijg Computerhulp aan Huis!

Werkt je desktop, laptop of all-in-one pc veel trager? Of heb je problemen met je e-mail? We lossen het graag voor je op, met Computerhulp aan Huis.

Weer een perfect werkende computer in 5 stappen

  1. We kijken je harde schijf na en scannen die volledig, op zoek naar foutmeldingen. Is je harde schijf te oud? Dan vervangen we die, waarbij we alle data en programma’s overzetten. Daarbij heb je de keuze tussen twee soorten harde schijven: SSD en HDD. Een SSD is tot viermaal sneller dan een HDD, waardoor je computer ook veel sneller opstart en de data en programma’s veel sneller laden.

  2. We stellen je computer zo in dat die automatisch update (ook je drivers en BIOS). Zo heeft je computer altijd de nieuwste versie van alle nodige software aan boord. Bovendien is je toestel dan veel veiliger om ermee te werken (bijvoorbeeld om online te betalen).

  3. We bekijken alle programma’s op je toestel, zodat je ook daarvan altijd de laatste versie gebruikt.

  4. We ruimen je computer op. Zoals alle tijdelijke bestanden die ongetwijfeld op je harde schijf staan, die verwijder je beter.

  5. We beveiligen je apparaat met onder meer correct werkende antivirussoftware.

Problemen met e-mail?

Wil je e-mails op je computer ontvangen? Ontvang je die niet meer? Of krijg je voortdurend een foutmelding als je een e-mail wilt openen? Ook die problemen lossen we graag voor je op.

Wil je overstappen naar een nieuwe Windows versie?

Maar voel je je niet klaar voor zo’n ingrijpende actie? Schakel ook dan Computerhulp aan Huis in. We installeren een nieuwe versie van Windows op je computer. Als je bijvoorbeeld graag wilt overstappen van Windows 7 of 8 naar Windows 10 of 11.