Extra diensten

Aanbod

Extra diensten: reken ook hiervoor op ons!

Zoek je hulp bij de installatie en het gebruik van Itsme en internetbankieren? Of het installeren van tv-toestellen, soundbars, luidsprekers of gps-systemen ? Ook die klussen klaren we graag voor jou!

Itsme installeren op je apparaten

Ongetwijfeld gebruik ook jij vaak Itsme. Een app waarmee je je 100% identificeert bij verschillende online diensten, zonder kaartlezer en tientallen wachtwoorden. In plaats daarvan gebruik je altijd dezelfde Itsme-code, die verbonden is aan je smartphone en simkaart. Wil je ook zelf Itsme aanbieden en zoek je daarbij hulp? Doe dan gerust een beroep op ons.

Aan de slag met internetbankieren

Bankieren via het internet. Alle banken bieden er vandaag oplossingen voor, waarmee je 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 toegang hebt tot je rekeningen en financiële producten. Om geld over te schrijven, je bankrekeningen te checken, te beleggen en leningen af te sluiten. Weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Reken dan op ons: we installeren de oplossing op al je gewenste apparaten en zetten je op weg!

Tv-toestel en soundbars installeren

Kocht je net een nieuwe televisie? Met een nieuwe soundbar erbij, zo’n luidsprekerbalk die je op je tv aansluit, voor veel betere geluidskwaliteit? Maar weet je niet goed hoe je de tv of soundbar installeert? Wij installeren ze graag optimaal voor jou, zodat je er het maximum uithaalt.

Luidsprekers installeren

Wil je luidsprekers in je huis, appartement of bureau plaatsen, gekoppeld met je smartphone, zodat je overal naar je favoriete muziek kan luisteren? Reken ook daarvoor op onze expertise.